Laboratuvar-2 Dersi Hakkında Genel Bilgilendirme (Güncellendi)

Laboratuvar-2 Dersi Hakkında Genel Bilgilendirme

1. Her deney öncesinde ilgili deneyle alakalı 10 dk. lık bir quiz yapılacaktır.
2. Yapılan deneyle alakalı teorik ve deneysel sonuçları da içeren bir rapor hazırlanacaktır.
3. İlgili rapor bireysel olarak hazırlanacak olup, bir hafta içinde ilgili asistana teslim edilmelidir. Aksi halde not olarak sıfır verilecektir.
4. Tüm öğrenciler 9 deney üzerinden ortalamaları hesaplanacak ve girmediği deneyden 0 alacaktır.
5. 3 hafta devamsızlık yapan öğrencinin laboratuvar notu F0 olarak girilecektir. Eğer geçerli bir izin belgesi ya da sağlık raporu varsa bölüm başkanlığınca onaylanması koşuluyla ilgili deneyleri telafi edebilirler.
6. Deneylere sadece kendi grubunuzda katılabilirsiniz.
7. Quiz ortalamaları (%20), rapor ortalamaları (%20), Laboratuvar Performansı (%20) ve dönem sonunda yapılacak final sınavı %40 olarak dersin genel ortalamasına etki edecektir.

2021-2022 BAHAR LAB 2 FÖYÜ_EN.pdf (Güncelleme: Korozyon Yerine Metalografi Deneyi Eklendi)
2021-2022 BAHAR LAB 2 FÖYÜ_TR.pdf (Güncelleme: Korozyon Yerine Metalografi Deneyi Eklendi)

Laboratuvar 2 Güncel Haftalık Program