Haberler ve EtkinliklerTüm Haberler

Bölümümüz Etkinliklerde Temsil Edildi

Öğretim üyelerimiz, öğrencilerimiz ve Malzeme Bilimleri Kulübü 10-12 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen ALUEXPO 2019 fuarı ve yine aynı tarihlerde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenen Turk Kompozit 2019 etkinliklerinde bölümümüzü temsil etti.

Bu yıl altıncısı düzenlenen ve alüminyum sektörünün önemli organizasyonları arasında yer alan Uluslararası Alüminyum Teknolojileri, Makine ve Ürünleri İhtisas Fuarı ALUEXPO, 10-12 Ekim'de İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşti.

Dünyanın dört bir yanından sektör temsilcilerini bir araya getiren fuar 10 binin üstünde ziyaretçiyi buluşturdu.

TURK KOMPOZIT 2019 ise kompozit sanayine özgü üretim, işleme ve uygulama metodları başta olmak üzere tüm kompozit sektörünü kapsayan etkinlikleri içermiştir. Fuara, Ham Madde Tedarikçileri (Reçineler, Elyaf ve Takviye Malzemeleri, Teknik Tekstiller, Termosetler, Termoplastikler, Katkı Malzemeleri), Kompozit Yarı ve Ara Ürün Üreticileri, Kompozit Nihai Ürün Üreticileri, İşleme Teknolojileri Sunan Firmalar, Makine Üreticileri, Ekipman Tedarikçileri, Tüketim Malzemeleri Üreticileri, Tasarım Hizmetleri ve Simülasyon Servisleri sunan firmalar katılmıştır.