Haberler ve EtkinliklerTüm Haberler

Öğretim Üyelerimizin Başarısı

Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Miray Çelikbilek Ersundu ve Doç. Dr. Ali Erçin Ersundu’nun yürütücü olarak yer aldıkları “poweR gEneration From perOvskite aRchitectural eleMents (REFORM)” başlıklı proje, Temiz Enerji Geçiş Ortaklığı (CETPartnership) 2022 TRI7 ortak çağrısı tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır. Proje kapsamında, Yıldız Teknik Üniversitesi, Universitat de València, ODTÜ-GÜNAM, Optitune, PES-Architects, VTT ve Şişecam olmak üzere toplam yedi partner kuruluş tarafından yeni ve yüksek verimli perovskite güneş pil teknolojilerinin saydam, yarı saydam ve farklı renklerdeki mimari öğelere dönüştürülürerek bina entegre fotovoltaik (BIPV) uygulamalarda yer alması üzerine çalışmalar yürütülecektir.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.