Haberler ve EtkinliklerTüm Haberler

Acil Bursiyer İlanı

Prof. Dr. Cengiz KAYA'nın yürütücü olduğu TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında desteklenen ''Katalitik Olmayan Sol-Jel Yöntemiyle Bor Karbür (B4C) Nano-fiberlerin Üretimi, Karakterizasyonu ve Uygulamaları'' ve '' Yüzeyi h-BN nano plakalar ile dekore edilmiş B4C tozların sol-jel yöntemi ile sentezi ve bunların nano-mikro B4C fiberlerle takviye edilmiş ve edilmemiş kompozit plakaların spark plazma sinterleme yöntemiyle üretimi ve karakterizasyonu'' başlıklı projelerde görev alacak Yıldız Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh. Bölümü doktora öğrenimine başlayacak/devam eden 3 (üç) bursiyer aranmaktadır.

Başvuru için özgeçmişinizi ve kısa niyet mektubunuzu cengizkaya66@gmail.com adresine gönderebilirsiniz.

Doktora öğrencileri için tam zamanlı burs ücreti: 7.500.-TL/ay

Not: Adayın karbür/nitrür seramiklerin üretimi ve sol-jel tekniği ile toz sentezi konularında tecrübe sahibi olması avantaj sağlayacaktır.