Haberler ve EtkinliklerTüm Haberler

Prof. Dr. A. Binnaz HAZAR'ın Danışman-Öğrenci Toplantı Duyurusu

Sevgili Öğrencilerim,

Eğitim Öğretim Rektör Yardımcılığı'nın E-96187715-199-BABBFCF3 sayılı ve 7C736858 tarihli "Danışman-Öğrenci Toplantısı" konulu yazısı ile; "öğrencilerimizin akademik kariyerlerinin gelişimine destek olmak ve akreditasyon sürecinin devamlılığına katkı sağlamak açısından", danışman öğretim üyesinin lisans öğrencileri ile aşağıdaki tarih aralıklarında toplantı yapılması zorunluluğu bildirilmiştir.   

DÖNEM I:  21 Eylül 2022 – 02 Ekim 2022 (online/yüz yüze) 

DÖNEM II: 05 Aralık 2022 – 18 Aralık 2022 (yüz yüze) 

Düzenlenecek toplantı saatleri; bölüm web sitesi, AVESİS ve OBS aracılığıyla e-posta gönderilerek tarafımdan bilgilendirme yapılacaktır. 

Ayrıca dönem boyunca danışman-öğrenci görüşme saatleri (web sitesi/e-posta ve fiziki olarak danışman kapı isimliklerinde) tarafımca ilan edilecektir. 

Düzenlenecek toplantılara tüm öğrencilerin katılması gerektiğinden, ilan edilen gün ve saatlerde yapılacak toplantılara katılamayan öğrencilerin geçerli mazeretlerini toplantı haftalarından sonraki ilk hafta içerisinde Bölüm Başkanlığı’na dilekçe ile teslim etmeleri gerekmektedir. 

Toplantıların gündemleri ve amaçları aşağıdaki gibidir: 

Ders seçimi ve ders program çıktılarının değerlendirilmesi  

Öğrencilerimizin akademik gelişimlerinin değerlendirilmesi  

Öğrencilerimizin kariyer planlarına destek olunması ve yol gösterilmesi 

Toplantı bitiminde toplantı katılımcı listesi ile birlikte Danışman-Öğrenci Toplantı Tutanağı doldurularak Bölüm Başkanlığı’na teslim edilecektir. 

Hepinize sağlıklı, başarılı ve mutlu bir eğitim-öğretim dönemi diliyorum.

Sevgilerimle...

 

Prof. Dr. Afife Binnaz HAZAR YORUÇ