2023-2024 Güz Dönemi Tasarım Uygulamaları Konuları

2023-2024 Güz dönemi Tasarım Uygulamaları konularına ekte ulaşabilirsiniz. Birlikte çalışmak istediğiniz öğretim üyesi ile 15 Eylül 2022 tarihine kadar iletişime geçerek onay almanız gerekmektedir. Öğretim üyemizin bölüme bildirdiği öğrenciler ders kayıtlarından sonra grubuna aktarılacaktır.

Ders kayıt döneminde öğrencilerin Tasarım Uygulamaları dersini, birlikte çalışmak istediği öğretim üyesi ile aynı kodlu dersin 1. grubundan alması gerekmektedir.

(Örneğin %30 İngilizce programında Prof. Dr. Kerem Altuğ GÜLER'in MEM4841 kodlu Tasarım Uygulamaları dersini vereceği görülmektedir. Bu öğretim üyemiz ile çalışacak öğrencilerin MEM4841 kodlu dersi 1. gruptan almaları gerekmektedir.)

Herhangi bir öğretim üyesi ile anlaşmayan öğrenciler uygun gruplara rastgele aktarılacaktır.

TASARIM KONULARI