Final ve Bütünleme Sınavları Hk.

Değerli öğrencilerimiz,

Ara sınavların çevrimiçi olarak yapılacağı daha önce ilan edilmişti.

06.04.2023 tarihli Fakülte Yönetim Kurulu kararına göre, bölüm derslerinin final ve bütünleme sınavları yüzyüze olarak yapılacaktır.

“Türk Dili” ve “Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi” ile Üniversite Sosyal Seçimlik derslerinin final ve bütünleme sınavları çevrimiçi olarak yapılacaktır.

İngilizce Yeterlik Sınavı (İYS) tek günde ve yüz yüze, Modern Diller Bölümü tarafından verilen (MDB kodlu) derslerin final ve bütünleme sınavları çevrimiçi olarak yapılacaktır.

Mezuniyet sınavları ile azami öğrenim süresini tamamlayan öğrenciler için yapılan ek sınavlar yüzyüze yapılacaktır.

Servis derslerinin (Matematik, Fizik, Kimya) sınavlarının da yüzyüze olarak yapılacağı Fen Edebiyat Fakültesi tarafından ilan edilmiştir. *link