Erasmus Yerleştirme Sonuçları

2023-2024 Erasmus+ yerleştirme sonuçları ekte verilmiştir. Sonuçlara itirazların 26.03.2023 Pazar günü saat 17:00'ye kadar Doç. Dr. Rıdvan GECÜ'ye (gecur@yildiz.edu.tr) mail üzerinden yapılması gerekmektedir. İtirazı olmayanların herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur.

Ayrıca, yerleştirme listesinden de görüleceği üzere Romanya Gheorghe Asachi Technical University of Iaşi üniversitesi için hala 5 kontenjanımız mevcuttur. Yerleştirme listesinde bulunmayan, hibesiz koşullarda da Erasmus+ programına gitme imkanı olan ve bu yerleştirme listesinde yer almak isteyen öğrencilerimizin Erasmus koordinatörlerine başvurmaları gerekmektedir. Yerleştirme listesinde bulunmayan öğrencilerin daha sonra feragatlar olsa dahi listeye dahil olmaları mümkün olmayacaktır. Ancak, listede olan öğrencilerimizin daha sonra ortaya çıkacak feragatlar sonucu boş kontenjanlara yerleştirilme fırsatları olabilmektedir. Öğrencilerimizin bu durumu dikkate almaları tavsiye edilir.

İtirazlar sonucu yayınlanan yerleştirme listesinde değişiklikler olabilecektir.

2023-2024 Giden Öğrenci Bildirim Formu.pdf