2017-2018 Bahar Bitirme Çalışması Alacak Öğrencilerin Dikkatine

2017-2018 Bahar döneminde Bitirme Çalışması verecek öğretim üyelerimizin konuları ekteki dosyada verilmektedir. Ders kayıt döneminde USIS'te 1 grup Türkçe I. öğretim, 1 grup Türkçe II. Öğretim ve 1 grup %100 İngilizce açılacak ve öğrenciler bu grupları seçeceklerdir. Her grupta 3'er kişilik kontenjan olup öğrencilerin çalışmak istedikleri öğretim üyelerine isim ve numaralarını 31 Ocak 2018 tarihine kadar kayıt ettirmeleri gerekmektedir.

Öğretim üyeleri bitirme grubundaki öğrenci listelerini bölüme ulaştıracaklar, öğrencilerin gruplara dağılımı bölüm tarafından yapılacaktır. İsmi herhangi bir öğretim üyesinin listesinde yer almayan öğrenciler, kontenjanı uygun gruplara rastgele dağıtılacaktır.