Laboratuvar dersinin işleyişi hk.

2020-2021 güz yarıyılında laboratuvarlar çevrimiçi olarak uzaktan gerçekleştirilecektir. Araştırma görevlisi arkadaşlarımız şu anda öğrencilerimize mümkün olan en iyi deneyimi sağlayabilmek amacıyla deneylere ait videoları hazırlamaktadırlar. Her hafta tüm öğrencilerin ortak olarak katılacağı bir deney düzenlenecek ve o deneyle ilgili asistan arkadaşımız dersin başında olacaktır. Dersin her anında asistan arkadaşlarımızla iletişim kurup soru sorabilirsiniz. Her dersin sonunda sizlere çevrimiçi bir quiz uygulanacak ve bu quizlerin ortalaması vize notunuz olacaktır. Final sınavı da tüm deneylere ait içerikten oluşan bir çevrimiçi sınav şeklinde olacaktır. Haftalık deney programı bu hafta içinde ilan edilecektir.