Yaz Stajı için yer teminine yönelik duyuru

Değerli öğrencilermiz salgın hastalık süreci nedeniyle öğrencilerimizden staj yeri bulunması konusunda zorluklar yaşandığına dair bilgiler üniversitemize ulaştırılmaktadır. Bölümümüz bu süreçte son sınıf öğrencileri için bölüm laboratuvarlarında yaz stajı yapılabilmesi hususunda çalışma başlatmıştır. Mezuniyet durumunda olup stajını tamamlamak isteyen ve staj yeri bulunmasında sıkıntı yaşayan öğrencilerimiz öğretim üyelerimizle görüşerek yazın ilgili öğretim üyesinin laboratuvar çalışmalarına katılarak stajlarını yapabileceklerdir.

Öğretim üyesi ile anlaşmaya varıldıktan sonra bürokratik süreç normal stajlarla aynı şekildedir. Staj yapacak firma kısmı ilgili öğretim üyesince doldurulacaktır.

Ayrıca öğrencilerimizin bulundukları bölgelerdeki üniversitelerin laboratuvarlarında da yukarıdakine benzer şekilde staj yapmalarına müsade edilecektir.

Bölüm Başkanlığı