Öğrencilerin Belge İşlemleri (Staj başvuruları dahil)

Değerli öğrencilerimiz uzaktan eğitm sürecinde bölümle olan her türlü evrak işlerini memblm@yildiz.edu.tr ve metmudek@gmail.com adresleri üzerinden yapabilirsiniz.

* Öğrenci numaranızı yazarak öğrenci belgesi - transkripttalebinde bulunabilirsiniz.

* Diğer talepleriniz için dilekçe formunu doldurabilirsiniz.  - FR-0609-Fakülte-Yüksekokul Öğrenci Genel Dilekçe Formu.doc

* Tüm kısımlarını doldurarak firmaya onaylattığınız staj belgelerinizin tarayarak e-posta ile göndermeniz durumunda sigorta giriş işlemleriniz yapılacaktır.

Staj Yapılabilecek Kurumlar (Listede yer almayan kurumlar için ersundu@yildiz.edu.tr ve oavciata@yildiz.edu.tr ile iletişime geçebilirsiniz.)

Staj İçin Gerekli Belgeler

Eletkronik belge dışındaki belgeleriniz dilekçenizde belirtmeniz halınde PTT kargo ile istediğiniz adrese karşı ödemeli olarak gönderilecektir.