Yaz Okulu Yönergesi ve Kılavuz

YAZ OKULU KILAVUZU (MUTLAKA OKUYUN)

En Çok Sorulan Sorular:

- Yaz okulunda ders almak istiyorum şu anda yapmam gereken birşey var mı?

+ Ders alacağınız üniversiteden onaylı ders içeriğini üniversitemizde dersi veren öğretim üyelerinden birine imzalattıktan sonra dilekçe ile bölüme teslim ediniz.

- Dilekçemde belirttiğim dersi alamadım/vazgeçtim. Farklı bir ders almak için ne yapmalıyım?

+ Bölüme bu dersin iptali için dilekçe verip almak istediğiniz ders için süreci baştan başlatmanız gerekmektedir.

- Her ders için içerik getirmem gerekiyor mu?

+ Bölümümüz öğrencileri tarafından getirilen onaylı ders içerikleri İntibak Komisyonunca incelenmektedir. Uygun görülen içerikler web sitemizde ilan edilecek ve aynı dersi almak isteyen diğer öğrencilerin içerik getirmesine gerek kalmayacaktır.

Başvuruda bulunacak tüm öğrencilerin YTÜ Yaz Okulu Yönergesine uygun hareket etmeleri gerekmektedir. Aksi durumda yaşanacak mağduriyetlerden bölümümüz sorumlu değildir.

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU YÖNERGESİ