Mezuniyet Töreni Duyurusu

KİMYA METALURJİ FAKÜLTESİ 2018-MEZUNİYET TÖRENİ

1) Kimya Mühendisliği, Biyomühendislik ve Gıda Mühendisliği Bölümleri Mezuniyet Töreni 03.07.2018 Salı günü saat 15:00’da Metalurji Malzeme Mühendisliği ve Matematik Mühendisliği Bölümleri 03.07.2018 Salı günü saat 17:00’de Davutpaşa Kongre Merkezi’nde yapılacaktır.

2) Mezuniyet programına katılacak olan öğrenciler cübbelerini küçük fuaye alanından kimlik karşılığında alabilirler. Öğrencilerin cübbe alımı ile ilgili ayrıntıları www.yildiz.edu.tr adresindeki duyurulardan takip etmeleri gerekmektedir.

3) Mezuniyet törenine katılacak olan misafir sayısı her öğrenci için en fazla 5 kişi olacak şekilde sınırlandırılmıştır.

4) Mezuniyet törenine katılacak Metalurji ve Malzeme Mühendisliği öğrencileri 03.07.2018 tarihinde saat: 16:00’da törenin yapılacağı Davutpaşa Kongre Merkezi’nde bulunmaları ve görevli bölümlerinin sorumluları ile irtibata geçerek yoklamayı imzalamaları gerekmektedir.