2024 MEZUNLARIMIZA

Sevgili 2024 Mezunlarımız,
 
5 Temmuz 2024 Tarihinde, ülkemizin en iyi üniversitelerinden biri olan YTÜ'den ve en iyi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği  Bölümlerinden biri olan Bölümümüzden başarı ile mezun olarak diplomalarınızı aldınız. Öncelikle sizleri, sizlere hayatınızın her döneminde her türlü desteği sağlayan ailelerinizi ve arkadaşlarınızı ve eğitim-öğretim hayatınız boyunca sizlere mesleki donanım sağlayan Bölümümüz Akademik ve İdari kadrolarımızı canı gönülden tebrik ediyoruz.
 
Geleceğiniz, üniversite hayatınız boyunca kazandığınız donanımla, mezuniyet gününde olduğu gibi yıldızlar kadar parlak, başarılı, huzurlu, mutlu  ve açık olsun. Sizleri Bölümümüzde misafir olarak değil 40 yılı aşan büyük ve köklü geçmişimizle desteklenmiş büyük bir ailenin ev sahiplerinden biri olarak görüyor, ihtiyaç duyduğunuz her anda kapıları sizlere açık gelebileceğiniz bir yer olarak bilmenizi istiyoruz. Dünya standartlarında ve bilimin ışığında eğitim veren, sürekli iyileşen ve gelişen bir Bölüm olarak kalma vizyonumuza, sizlerden gelen ve gelecek olan her türlü öneri ve geri bildirimler çok büyük katkı sağlayacaktır. Lütfen genişletip büyüteceğimiz Bölüm Mezunlar Ağımıza katılmayı, Üniversitenizi ve Bölümünüzü unutmayız.
 
2024 Mezunları; MUHTEŞEMSİNİZ, hepinizle gurur duyuyoruz,
Hayatınızın bundan sonraki bu yeni dönemi başarı, sağlık, güzel anılar, sevgi ve mutlulukla dolu olsun, yolunuz açık olsun,
 
Sizleri hiç unutmayacak YTÜ METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ