YAZ OKULUNDA DİĞER ÜNİVERSİTELERDEN DERS ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Bilindiği gibi bölümümüz öğrencileri yaz okulunda şu üniversitelerden ders alabileceklerdir:

• İstanbul Teknik Üniversitesi
  • Orta Doğu Teknik Üniversitesi
  • Boğaziçi Üniversitesi
  • İstanbul Üniversitesi
  • Marmara Üniversitesi

Öğrencilerin ilgili üniversitelerden onaylı olarak alacakları ders içeriklerini üniversitemizde dersi veren öğretim üyesine (servis dersi ise ilgili bölüme) imzalatarak bölüme teslim etmeleri gerekmektedir.

Bu içeriklerin bölüm intibak komisyonu tarafından incelenmesi ve uygun görülmesi halinde Fakülte Yönetim Kurulunun karar yazısının çıkması en az 10 günlük bir süre almaktadır.

Başvuracak öğrencilerin mağdur olmamaları için bu noktayı dikkate almaları hususunda önemle duyurulur.

ADIMLAR:

1. Dersi alacağınız üniversiteden imzalı ders içeriklerini alın.
  2. Ders içeriklerini üniversitemizde dersi veren öğretim üyesine imzalatın.
  3. İçerikleri bölüme teslim edin.
  4. İntibak komisyonu ve Fakülte Yönetim Kurulu uygun gördüğü takdirde karar yazısını 10 gün sonra bölümden teslim alıp ilgili üniversiteye gidip kayıt yaptırabilirler.